måndag 6 augusti 2012

Avbockat

Ett av de efterhängsna projekten är alldeles snart klart.
Så snart att jag faktiskt kan dra ett streck på listan jag har i huvudet över saker jag vill göra.

En (snart två) egendesignad blombänk står på plats.
Har fått hjälp av pappa och Långe-Nisse med virkessågning och av Magnus för att sätta ihop alla delar. Utan denna stöttning hade bänkarna fortfarande legat som ett projekt i huvudet på mig.Eftersom vi har skjutdörrsparti här finns det inga fönsterbrädor att ställa blomster på.På sommaren är tanken att en ska stå framme. Då behöver halva partiet vara fritt för ut- och ingång.
På vintern ska båda bänkarna härbärgera lite övervintrare.Har förlustat mig på rea idag minsann.
30 kr blommor!
Kap tycker jag, två vita pelargoner och ett kopparstarr.Imorgon har Vresrosorna träff hos Mari.
Jag har lite annat att stå i.
Här blir det bröllopsdagsfirande, 19 år sedan vi gifte oss första gången.
Vi ska även fira mina föräldrar lite i efterskott. De hade 55-årig (!) bröllopsdag den 27 juli men då var vi ju som bekant i Göteborg på världens bästa konsert.2 kommentarer:

Anna sa...

Det var ju bra handlat. Fick hålla hårt i plånkan idag när jag visade Farhults blomster ställe för en annan blogg vän. Sarah Bernard pioner för 25 pix stycket, gaah vad jag vill sätta igång med den nya trädgården.

Kram
Anna

Anonym sa...

Vilken fin blomsterbänk! Vi är visst släkt du å jag. Jag arbetar på samma sätt, är liksom chef över min ide och så med lite hjälp av Patrik och pappa Sven så kan jag förverkliga mina ideer. Grattis på bröllopsdagen till dig och Magnus. Ha en myspysig dag och hälsa även och gratta moster Bibbi och Nisse lite i efterskott. Kram kusinen på landet:-)