söndag 14 april 2013

Träning & välmående 7

Ta i
 
Ibland är det bara så roligt, så intensivt, så härligt...
att vi glömmer att lyssna på kroppen som egentligen säger stopp.
 
 
 
Det har nog hänt alla som tränar.
Mig hände det igår när jag joggade. Fick så vanvettigt ont i högra ljumsken, sträckning förmodligen. Får skylla mig själv så inget gnäll. Ett skov i höger höft sen några veckor, zigenardans på fredagskvällen och joggning på det rimmar illa så nu ser jag lite ut som Zeb Macahan när jag går.
 
Idag var det Caspians tur att få smaka på hur det är att ta i för mycket. Han var med i innebandyns avslutningsturnering och det var på skoj allting med åldersblandade lag och han sprang och var koncentrerad till tusen. Fyra matcher spelade han och det var superroligt.
Nu ligger han och sover däckad av magont och illamående det gick inte att äta middag ens (tacos tackar han vanligtvis inte nej till).
Nu hoppas jag att det är snabbt övergående och att det verkligen inte är magsjuka.
 
 
 
Visst ska man ta i men det är viktigt att lyssna inåt och värdera känslan. Att dra ner på tempot lite gör inget ibland, det är snarare bättre.
Balans har varit ledordet för denna temavecka.
 
Nu tar jag en liten bloggpaus i två dagar, är på jobbutbildning i två dagar i Södertälje.

1 kommentar:

Marina sa...

Balans i träningen, ja du, det är svårt ibland. Just nu är jag sur på min kropp. Tycker att den borde tacka mig på ett bättre sätt än med ryggont, igen. Jag som sköter min rygg enligt konstens alla regler tycker jag också ändå gör den ont sedan ett par dagar. Suck!

Kram