torsdag 20 mars 2014

På gång

Det är mycket som händer just nu och ett tag framöver.

Kulturskolans stora årliga föreställning går av stapeln nästa vecka. Fullt ös med biljettförsäljning och repetitioner. I år är Caspian med. Det är en grym upplevelse att vara en av nästan 160 elever som ska "leverera" vid sex tillfällen på tre dagar. Vi fyller Falkhallens Blackbox med 264 personer/gång.


Veckan efter är det Fidelis tur att hålla låda på samma ställe. Hennes klass gör sin slutproduktion med sång och musik av hög klass. Det ska bli otroligt roligt att få kolla in den showen samtidigt är det lite vemodigt då klassen sen splittras och alla går vidare i vuxenvärlden.

Så blir det ett litet avbrott då påsken ska firas. Andningspaus eller ett hysteriskt packande, vi får se.


Pappa fyller 80 år och blir gammal, ja enligt Fideli då. Hon sa när hon var sex år att gammal blir man när man fyller 80. Nu tror jag att pappa alltid kommer att vara ung, det ligger för honom att hålla sig up to date.


Så ska Magnus få sin julklapp. En helg med mig i Stockholm, inte fy skam. Och så fyller han år i den vevan också.

Min födelsedag kommer swischa förbi. Då går vi in i slutfasen av packandet hoppas jag.


FLYTT!

STUDENT i nya huset.

Som sagt det är en del som ska klaras av.

2 kommentarer:

Petra sa...

Ja, du/ni har mycket att stå i förstår jag. Tänk att morbror Nisse fyller 80. Kan ju inte fatta det riktigt! Han är ju liksom ålderslös på något konstigt sätt.
Det känns som din vår kommer gå i 190. Här är det en liten resa, ett barndop (jag och Patrik skall bli faddrar till lilla Lovisa) en 40-års fest och en resa till på G. Så våren kommer bli fullspäckad för både dig och mig. Kram fina Anna och ha en skön helg♡

Mina Gröna Tankar sa...

Ja, herregud! Å jag har blivit bokad till Legoland.....alla har vi vårt.....;))))