tisdag 24 juli 2012

Det blev

en eftermiddag på Skrea strand!
Sveriges bästa sandstrand (här ska det inte knusslas visst ska jag våga sticka ut hakan fastän jag inte varit runt på så många stränder i svedalalandet).
Sanden på Skrea är som sammet mellan tårna och den blir utlandetvarm när solen fått steka ett tag.Två "Sommar" från förra året , Ann Olivecrona och Daniel Adams-Ray, hanns med innan det var dags att styra cykeln hemåt.
Vilken ofantlig lyx vi har. Det tar ca 10 minuter att cykla till stranden, 15 minuter om vi ska till Näset men då tar vi oftast bilen för då får Bella följa med.Nu sitter vi på terrassen och dricker ett gott Rioja och sommaren är så här och nu och härlig!


5 kommentarer:

Lyckans lilla hus sa...

Jag säger bara åhhhh! 50 mil i runda slängar till det samma.... någon gång SKA jag ha en liten stuga vid havet! Njut vidare av den härliga svenska sommaren :). //Marie

Marina sa...

Det låter underbart!
Det märkliga är att vi också varit på finaste sandstranden men vi var i Åhus. Skönt att man kan uppskatta det man har nära.

Kramar!

Anna sa...

Lyllos du/ni som fått njuta idag. Själv har jag kompost kvarnat i vår nya maskin inköpt i Motala på vår resa hem i söndags & det var så jag hittade mossa kvinset:-)

Kram
Anna

Mina Gröna Tankar sa...

Vad jag gillar Monkebabys hatt! Hoppas att han är iklädd den i morgon :)

Lövbacka sa...

Som man njuter just nu - helt underbart! Och man kan sitte ute och blogga dessutom, fniss.... Ha det gott! Kram Pernilla