fredag 6 augusti 2010

Mycket nu

En dryg vecka utan ett blogginlägg från min sida...
Ja, det har varit lite mycket och skulle egentligen varit idag med
men magen satte stopp för planerad middag med goaste vännerna.
Det blir så ibland. Nu stundar sista semesterhelgen och sedan är det tillbaka till lästen igen.
Det känns OK.
Trivs med jobbet och jag är ju en människa som gillar rutiner, med kreativa avbrott.Trädgården ska "rockadas" nu under sensommaren (inte så ovanligt när det gäller mig).
Var med väninnan i plantskolan och handlade fastän jag egentligen inte har utrymme, hmhmhm.Symaskinen är fortfarande framme och tyg finns i skåpet så lite gamla idéer ska förverkligas med nål och tråd.Datarummet och sovrummet ska balanseras upp, har många tankar som ska få värka lite till innan jag sätter igång.Så på nått konstigt vis och vänster känns det bra att börja jobba igen för då liksom faller planerna på plats.
Jag kan tycka ibland att när det är semester så blir det mest att jag vill men kommer inte till skott med så mycket, knepigt egentligen.


6 kommentarer:

Glädjekällan sa...

Sommaren går så fort. Nu lukar det nästan höst ute.
Hösten är en tid när jag får lust att göra något inomhus. Nu är det dags att putsa fönster;-)
Trevlig helg
Birgitta

Marina sa...

Jag har snart varit ledig i tcå månader och det sämsta (om man kan säga så?) med att vara ledig så länge är att det är lätt att skjuta allt framför sig för "jag är ju ledig SÅ länge". Inte så att jag skulle vija ha kortare ledighet, absolut inte! Jag trivs så bra med att ha en sådan tjänst. Jag jobbar sex timmar mer än jag har lön för varje vecka under terminen och sen ska den tiden tas ut under loven.

Det där med planer nu när sensommaren kommer känner jag igen och nu när jag läste ditt inlägg så blev jag riktigt sugen på att sy. Hm, vad ska jag sy och av vad?

Nu ska jag snart köra dottern till bussen för hon ska jobba och då ska jag passa på att ta en sväng till ett gardencenter. Behöver gödning och jord men jag är rädd att något mer kan råka slinka med hem.

Kramar!

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Hejsan,
Första gången jag besöker din blogg, kommer säkert tillbaka :-)
Det där med att åka till plantskolan och komma hem med växter man inte tänkt sig - man skulle ju bara titta - är nog ett vanligt fenomen hos alla som älskar trädgård!
Ha det gott. /Ingela

Mari sa...

Jag känner också alltid en viss tillfredställelse efter semstern när rutinerna ska komma igång igen!
Lite som en nystart!
För oss blir det ju vekligen nytt nu när Anders ska börja plugga.

Vackra bilder på vackra blommor du har som alltid!

Kram

Maleviks Rosenträdgård sa...

Oj.........så mkt fint :)
Håkan

Tidsmästarinnan sa...

Hej där!
jag känner igen mig i det du skriver! Augusti är en fin månad för uppstart, rensning, köpa nya gröna växter... (jag köper också ibland utan att veta vart de skall hamna, hehe, det brukar lösa sig :-)
Kram på dig!
Susanne