tisdag 16 september 2014

Inte galet

utan galette!

Jag säger bara prova och du är såld!
Sött och salt i en perfekt kombination.


Prenumererar på "Baka" och det är en lyx utöver det vanliga kan jag ärligt säga.
Det här receptet, från nr 5 2014, skrek
"PROVA MIG!"

Magnus och jag åt den till lunch och till fika i söndags och idag åt jag en bit igen till lunch.
Hur användbar och god som helst.
Äpple- och briegalette.

2 kommentarer:

Petra sa...

Men så gott det verkar. Måste ge mig på detta känner jag. Får nog köpa den tidningen snarast.
Får unna mig den efter mitt kiropraktorbesök imorgon. Då brukar jag behöva muntra upp mig.
Ha en fin kväll. Kramar från kusinen på landet.

Mina Gröna Tankar sa...

Jag gör som du säger. Alltid. Har ju två brunnsäpple kvar, kanske kan peta i dom!