söndag 27 juli 2014

Prio 1

Har haft semester i två veckor nu och verkligen "haft semester".
Prioriterat det som är underbart och då har tyvärr bloggen fått stryka på foten i brist på tid, har fortfarande inte knäckt koden till hur jag ska få till det med dubbeldygn tyvärr.
Vad är underbart kan vän av ordning fråga sig...

För mitt vidkommande är det att umgås med vänner och skratta. Kanske häpna över Wheels and wings, många goa skratt blev det när vi stod på gamla järnvägen och tittade ner på fina bilar och folket runt omkring.Det är också strandliv vid bästkusten. Finns inget skööönare än att ligga och sola, vada i vattnet med underbara sonen, spela strandfotboll och bli utnämnd till världens bästa fotbollsmamma av samma goa son.


Läsa en bra bok i sanden vid Bastunäset. Kul att vara tillbaka vid barndomsstranden, lika välkänd som en gammal byxficka.


Naturligtvis är trädgården underbarast den också. På förmiddagar och sena eftermiddagar har Magnus grävt och jag har planterat. Vi har kommit en liten bit på väg.


Det ena landet föder en ny tanke om ytterligare en rabatt.


Det är så gôtt när vi tar ett steg tillbaka och tittar och säger i mun på varandra att det här blir bra.


Trädgården  känns oändlig och jag försöker organisera mina upptåg vad gäller växtval och nya rabatter för att nu går det undan.


Sista semesterveckan är i antågande och den ska vi fylla med vänner och musik. Sen hoppas jag att sommaren fortsätter ett tag till så att de där utflykterna jag vill hinna med innan hösten kan bli av på sena eftermiddagar och helger.

1 kommentar:

Petra sa...

Som ni kämpar i er trädgård. Det är kul att se hur allt växer fram och blir liksom "färdigt". Semester är ju till för att njuta, vila upp sig och bara vara. Så du lever ju helt rätt. Själv försöker jag behålla semesterkänslan på kvällarna efter jobbet. Gott att sitta ute i trädgården och bara njuta. Om man inte tänker att klockan ringer 05.00 imorn så känns det faktiskt som semester just nu!
Njut av veckan. Vi har konstaterat att det känns längre att vara ledig än att jobba så du har en längre vecka än jag! Bra va?
Kusinkram från P