tisdag 30 juli 2013

Från J till Z del 2

P:
Promenader är inte att underskatta bara man tar dem i ett tempo så att snart nioårige Caspian orkar häng med. Även Magnus vart trött efter en hel dags spatserande och la sig och somnade vid Observatoriet i Observatorielunden.U:
"Underbart" denna restaurang är bara precis så. Magnus och jag har varit här tidigare och var lite oroliga för att det skulle kännas sämre denna gång men inte då. Helt underbart, det tyckte till och med Caspian, fastän vi satt och åt i 2½ timme.G:
Guidad båttur runt Djurgården var en hit enligt Magnus. Hasse Alfredsson berättade i hörlurarna både det ena och det andra om denna ö. Nästa besök i huvudstaden kanske jag kan få med maken till Nordiska muséet...

K:
Kaffe och smörgås åt vi på Skansen när åska och blixt drog in. Vilken tur att "Apotheket" låg på samma gård som fiket. Caspian hade då lite att förströ sig med då det trista regnet öste ner. Sen kom solen igen och vi stegade iväg.V:
"Vilda musen" på Gröna Lund, åh vad härligt kill-i-magen. Skratt, skrik och skräck hela kvällen lång och lite kultur med Pettson och Findus. Vi var alla lättvaggade och somnade innan huvudet nådde kudden.

J:
Hej då Hotell J sa vi i söndags morse. Så jättefint hotell precis vid vattnet i Nacka Strand. Nära till stan men ändå på behörigt avstånd. Lugn och fin omgivning i gamla och nya byggnader.Inga kommentarer: