måndag 25 mars 2013

Letar

På fredag ska några av våra härliga vänner komma hit.
Det är bland det bästa jag vet att få träffas, skratta, och äta god mat tillsammans.
 
 
 
Gillar ju att planera menyer och teman men denna gången är det lite som ett vacuum i skallen.
Vi vill inte bjuda på traditionell påskmat men det ska ända vara vårigt.
 
 
 
Vilka småsaker som plock ska det bli när gästerna kommer?
Egen gravad lax med lakritssmak som förrätt kanske...hinner jag grava?
Lamm, går det att få tag på svensk lammstek så här tidigt på säsongen? Får ringa köttbutiken.
Key limepaj till efterrätt, blir det för mäktigt?
 
Det ska stötas och blötas lite och sen gör jag en plan.
Härligt och kul!
 


1 kommentar:

Anna sa...

Påsklammet i år kommer bestå av kotletter på grillen med tzatziki & grekisk sallad hemma hos oss, före och efter har jag ej klart.

Kram
Anna