torsdag 7 juni 2012

Jubileum

För 20 år sedan(!) blev Magnus och jag ett par.
Vilken helt underbart rolig resa vi gjort hittills.
Visserligen ibland på väldigt gropiga vägar
vi har studsat än hit än dit men på nått sätt har vi hamnat i armarna på varandra.Jag älskar Magnus mer och djupare för varje dag,
Allt tycker vi inte om hos varandra men vi respekterar varandras olikheter.
Vi kör 20 år till minst.Rosor och paket väntade på mig när jag kom hem.7 kommentarer:

Anna sa...

Ett livslångt projekt där kärlek är det gemensamma ordet. Grattis till era 20 år. Vi har eventuellt en omförhandling när vi fyllt 70:-)

Kram
A

Anonym sa...

Åh vad fint skrivet om er kärlek<3 Den behöver gödning och omsorg precis som blommorna i trädgården. Den kanske inte ser ut som den en gång gjorde och som man från början förväntade men det är ju egentligen alldeles fantastiskt underbart att två människor kan leva tillsammans, så tätt inpå varandra, trots alla olikheter som gifta par kan i alla dessa år. Hälsa maken och stort grattis från mig.

<3Lena

Lilla huset på prärien sa...

åh vad gulligt! ja den kärleken är verkligen fantastisk. du frågade om byggkaoset och jag fattar inte att jag pallar det heller. det tar på krafterna kan jag säga. men igår var jag och hämtade tre gamla spegeldörrar och då kan jag gå och vara glad för det i flera dagar :)

kram jenny

Marina sa...

Grattis till er! Kärlek är underbart.

Kram

Mina Gröna Tankar sa...

Grattis, grattis till er! Härligt med er gropiga väg, utan den hade jag inte fått privilegiet den där soliga dagen nere vid Grimsholmen......;)))

Mina Gröna Tankar sa...

Eller heter det Boberg där..... Hjälp, ursäkta en utombying!

Svärfar sa...

Gött å läsa för en gammal svärfar !!!