torsdag 12 januari 2012

Inspiration


"Åh nu skulle jag vilja gå ner och laga mat".
(jag)
"Du är inte klok...klockan är tio".
(Magnus)

Jag hade orgie i matlagningstv igår kväll och blev så in i vassen inspirerad av Jamie Oliver.
Som tur väl är så satt lustan kvar till middagen ikväll.

Vegetarisk pasta, till oss vuxna,
salami och kalkonpasta till barnen.
Jättegott!



Koka pasta tillsammans med tunna stavar av rotselleri och morötter och broccolibuketter.
När det är klart och vattnet avslaget lägg i hackade torkade tomater, delade svarta oliver och delade macadamianötter och veva över rejält med svartpeppar och blanda.



Lägg på lite ädlost (idag hade vi Bavaria blu) när allt ligger på tallriken.

Koka pasta.
Lägg i bitar av salami och kalkonbröst blanda tillsammans med några rejäla klickar philadelphiaost en äggula och veva över svartpeppar.



När Caspian ätit klart och satt undan sin tallrik blev han sugen på lite till



och huxflux var grytan tom.

1 kommentar:

Anna sa...

Varför smakar det så gott att äta direkt ur kastrullen? Jag är en sådan typ som gärna provsmakar mycket och mer medan jag lagar mat, inget bra bantar knep precis:-)

Kram
Anna